Norsk Konstruksjonsrådgivning AS søker nye medarbeidere!

Ingeniør/sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Vi leter etter nye medarbeidere som har ingeniørutdanning innen konstruksjonsteknikk fra høyskole eller universitet som er genuint interessert i konstruksjoner. Lokal tilhørighet i regionen eller ønske om å etablere seg i Innherred er en forutsetning.

Det søkes etter personer som ønsker å utvikle nyvinninger i bransjen. Store muligheter for påvirkning av selskapets utvikling og egen karriere.

Arbeidsdagen vil bestå av:

-     styrkeberegning av ulike konstruksjoner med blant annet analyseprogrammet Robot Structural Analysis og FEM-Design

-     tegning ved bruk av Revit med aktuelle tillegg

-     tilbuds- og markedsarbeid i form av direkte kontakt med kunder

-     planlegging av egen arbeidshverdag

-     deltakelse i en organisasjon hvor det er muligheter for å tenke alternativt

-     lystig arbeidsmiljø med flat organisasjon

NOKR er opptatt av at ansatte har mestring i arbeidsdagen og at alle føler de presterer godt i sin jobb. Vi jobber derfor med strukturert planlegging av arbeidsuken slik at alle vet hvilken jobb de skal utføre til enhver tid.

NOKR tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår, samt fleksibel arbeidstid. Vi har et høyt fokus på det psykososiale arbeidsmiljøet og trivsel i arbeidshverdagen. Sosiale begivenheter arrangeres med jevne mellomrom.

Tiltredelse etter avtale.

Nyutdannede anbefales også å søke.

Om oss

NOKR er et nyetablert firma som driver med rådgivende ingeniørtjenester innen konstruksjonsteknikk. En stadig økende oppdragsmengde gjør at vi trenger flere medarbeidere. Det jobbes med alt fra større byggeprosjekter til mindre brukonstruksjoner.
NOKR er lokalisert på Verdal i en av Norges største industriparker. Dette er et område med mye industri og generelt høy næringsvirksomhet blant dyktige entreprenører med tung kompetanse. Vi søker flere til å utvikle selskapet mot vårt mål om å være en nasjonalt anerkjent kompetansebedrift. NOKR utfører jobber i hele Norge. Avstand er ingen hindring for våre tjenester.

Visjon og mål eksternt:
Vår visjon er å være foretrukken forretningspartner til enhver tid.
Vårt mål er å ha fornøyde kunder under gjennomføringen og ved prosjektets slutt.

Visjon og mål internt:
Vår visjon er å være oppdatert faglig i markedet vi opererer i.
Vårt mål er å være faglig og teknologisk i front.

Vi ønsker å bygge en kultur der hvor samarbeid med kunder og øvrige oppleves som imøtekommende, ryddig og hyggelig. Dersom våre kunder ikke er fornøyde skal vi sørge for at de blir det. Våre ansatte skal levere produkter de er stolte av.

 

ÅPEN SØKNAD:

Vi ser til enhver tid etter dyktige medarbeidere. Vi ønsker kontinuerlig å utvide vårt markedsområde, og personer med spesialkompetanse vil alltid være interessante for oss. NOKR skal være en offensiv aktør i bransjen.

 

Send søknad og CV med referanser på e-post til Bjørnar Melby.

Tlf.: 416 66 510

E-post: bm@nokr.no